Opis
Kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu bezglutenowe BIO 150 g Torras
Kakao sproszkowane BIO nie zawiera dodatków konserwantów, polepszaczy smaku i innych zbędnych składników. Kakao sproszkowane ma bogaty, wyrazisty smak prawdziwego kakao. Doskonale sprawdzi się w kuchni – do wypieków, owsianki, smoothie itp. Kakao naturalne mogą pić dzieci i dorośli. Można na jego bazie przygotować zdrowe napoje roślinne.
Składniki
Odtłuszczone kakao w proszku 100%.
Zawartość tłuszczu kakaowego 11%.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1360 kJ/327 kcal
- Tłuszcz: 11 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7 g
- Węglowodany: 16 g
- - w tym cukry: 1 g
- Błonnik: 3 g
- Białko: 25 g
- Sól: 0,12 g
Kraj producenta: Rolnictwo spoza UE
Producent: Torras
Waga: 150 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dane techniczne
Bezglutenowe | BEZ GLUTENU |
BIO ekologiczne | BIO |
KETO i Low Carb | KETO LCHF |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu bezglutenowe BIO 150 g Torras
towar niedostępny