Opis
Jeżyna liofilizowana BIO 20 g Batom
- Kraj producenta: Polska
- Producent: Batom
- Opakowanie jednostkowe: 20 g/ 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki
Jeżyna liofilizowana 100%.
Aromatyczne owoce jeżyny zostały poddane procesowi liofilizacji dzięki czemu zachowują swój smak, aromat oraz około 90% wartości odżywczych świeżych owoców.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1331 kJ /318 kcal
- Tłuszcz: 3,9 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
- Węglowodany: 81 g
- - w tym cukry: 39 g
- Białko: 11 g
- Sól: 0,01 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.