Opis
Fasolka w sosie pomidorowym bezglutenowa BIO 400 g Amaizin
- Kraj pochodzenia: Rolnictwo UE/spoza UE
- Producent: Amaizin
- Opakowanie jednostkowe: 400 g / 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki
Fasolka biała 50%, woda, pomidory 27%, cukier, cebula skrobia kukurydziana, olej słonecznikowy, biały ocet winny, sól, czosnek w proszku, pieprz czarny, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
PRODUKT BEZGLUTENOWY
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 390 kJ /93 kcal
- Tłuszcz: 1,3 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
- Węglowodany: 13,5 g
- - w tym cukry: 4,9 g
- Błonnik: 5,3 g
- Białko: 4,9 g
- Sól: 0,9 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.