Opis
Dżem z jeżyn bez dodatku cukru BIO 260 g Batom
- Kraj producenta: Polska
- Producent: Batom
- Opakowanie jednostkowe: 260 g/ 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki
Jeżyna 80%, koncentrat jabłkowy, pektyna - substancja zagęszczająca (naturalny składnik owoców)
Dżemik z jeżyn bez dodatku cukru, zawiera 80% owoców (80 g owoców na 100 g produktu).
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 526 kJ /124 kcal
- Tłuszcz: <0,5 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
- Węglowodany: 27 g
- - w tym cukry: 23 g
- Białko: 1,3 g
- Sól: <0,01 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.