Opis
Kraj Producenta: Polska
Producent: Piwniczka Jacentowska
Opakowanie jednostkowe: 1 szt - 180 g
Jednostka sprzedaży: 1 szt
Produkt posiada CERTYFIKAT BIO
Składniki
Dynia, cukier trzcinowy, czosnek, ocet spirytusowy, olej roślinny słonecznikowy, chili, sól.
Jacentowska Piwniczka to niewielka rodzinna przetwórnia zajmująca się produkcją ekologicznych przetworów owocowych i warzywnych.
Wartości odżywcze w 100g produktu
Wartość energetyczna: 600kJ/144 kcal
Tłuszcz: 1,7 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,14 g
Węglowodany: 32 g
- w tym cukry: 28 g
Białko: 0,8 g
Sól: 0,7 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.