Koszyk: (pusty)
do kasy suma: 0,00 zł

Deser Panna Cotta mango bezglutenowy w proszku BIO 38 g BIOVEGAN

Kod produktu: 17035
Producent: Biovegan
Ocena: 5
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 6,00 zł 6.00
Wybierz ilość: szt.
dodaj do przechowalni

Opis

Deser Panna Cotta kokosowy bezglutenowy w proszku BIO 46 g BIOVEGAN

 

Baza do tworzenia deseru Panna Cotta, która pozwala na szybkie i proste przygotowanie tradycyjnego deseru. 

Opakowanie wystarcza na 4 porcje po 105 g  

 Sposób przygotowania 

Do przygotowania deseru potrzeba: 1 puszka napoju kokosowego - 400 ml. Alternatywa: 200 ml wegańskiego kremu do gotowania z 200 ml napoju roślinnego lub 200 ml śmietanki z 200 ml mleka. 

1. Wsyp zawartość torebki do rondelka z napojem kokosowym i dobrze wymieszaj.

2. Doprowadź do wrzenia i gotuj przez minutę, mieszając. 

3. Umieść Panna Cottę w czterech wypłukanych zimną wodą foremkach i wstaw do lodówki na około 3 godziny. 

Wskazówka: poluzuj brzegi panna cotty nożem i przełóż na talerz. Udekoruj sosem deserowym oraz świeżymi owocami.

 

 Składniki

Nierafinowany cukier trzcinowy, liofilizowane mango w proszku 31%, skrobia z tapioki, substancja żelująca: agar, sok z cytryny w proszku, żywność barwiąca: kurkuma, marchew w proszku, sól. 

 

 Wartości odżywcze w 100 g produktu:

  • Wartość energetyczna: 804 kJ/194 kcal
  • Tłuszcz: 17 g
    • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15 g
  • Węglowodany: 9,1 g
    • - w tym cukry: 7,6 g
  • Błonnik: 0,6 g
  • Białko: 1,7 g
  • Sól: 0,03 g

 

 Kraj producenta: Niemcy

 Producent: BIOVEGAN

 Waga: 38 g

 

 Zalecane warunki przechowywania:

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed ciepłem.

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

© Remedy Template by Maxsote
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium