Opis
Danie Czerwone Curry bezglutenowe BIO 283g Auga
Gotowe danie z grzybkami shiitake i soczewicą ekologiczne i bezglutenowe.
DLA WEGAN I WEGETARIAN
Składniki:
Woda, krem kokosowy, pomidory, grzyby shiitake 10 %, zielona soczewica 8 %, marchew, ziemniaki, smażona cebula, cukier, mąka ryżowa, indyjskie przyprawy curry 0,8 %, sól morska słodka papryka w proszku.
Produkt gotowy do spożycia po podgrzaniu - trzy sposoby podgrzania
1) Po otwarciu wlać do garnka i podgrzewać przez 2-3 minuty ciągle mieszając.
2) Otworzyć i podgrzać w mikrofalówce (3-4 minuty w 750 W)
3) Włożyć nieotwarty produkt do wody podgrzewanej na wolnym ogniu i ogrzewać przez 10 minut.
Wartości odżywcze w 100 ml produktu:
- Wartość energetyczna: 439 kJ /105 kcal
- Tłuszcz: 4,3 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,9 g
- Węglowodany: 12,2 g
- - w tym cukry: 4 g
- Błonnik: 2,5 g
- Białko: 3,1 g
- Sól: 0,78 g
- Kraj pochodzenia: Litwa
- Producent: AUGA
- Opakowanie jednostkowe: 283 g/ 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w temperaturze od 0°C od 25°C, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
Dane techniczne
Bezglutenowe | BEZ GLUTENU |
BIO ekologiczne | BIO |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Danie Czerwone Curry bezglutenowe BIO 283g AUGA





towar niedostępny

Buy this products now - pay for it in 30 days