Opis
Czekolada wegańska z orzechami laskowymi słodzona erytrytolem bezglutenowa BIO 70 g
- Kraj pochodzenia: Bułgaria
- Producent: Biobenjamin
- Opakowanie jednostkowe:1 szt - 70 g
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki
Miazga kakaowa, substancja słodząca: erytrytol, orzechy laskowe, tłuszcz kakaowy, krem kokosowy, lecytyna słonecznikowa.
Kakao minimum 53%
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 2274 kJ /630 kcal
- Tłuszcz: 50 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 28 g
- Węglowodany: 29 g
- - w tym cukry: 2 g
- - w tym poliole: 21 g
- Białko: 9,3 g
- Sól: 0,06 g
Informacja o alergenach: produkt zawiera orzechy laskowe, może zawierać inne orzechy.
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dane techniczne
Bezglutenowe | BEZ GLUTENU |
BIO ekologiczne | BIO |
KETO i Low Carb | KETO LCHF |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Czekolada wegańska z orzechami laskowymi słodzona erytrytolem bezglutenowa BIO 70 g
towar niedostępny