Opis
Czekolada wegańska gorzka 80% słodzona erytrytolem bezglutenowa BIO 70 g
- Kraj pochodzenia: Bułgaria
- Producent: Biobenjamin
- Opakowanie jednostkowe: 1 szt - 70 g
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki
Miazga kakaowa, substancja słodząca: erytrytol, tłuszcz kakaowy, lecytyna słonecznikowa, sól himalajska, wanilia bourbon.
Kakao minimum 80%
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 2292 kJ /629 kcal
- Tłuszcz: 47 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 30 g
- Węglowodany: 30 g
- - w tym cukry: 0,5 g
- - w tym poliole: 19 g
- Białko: 8,5 g
- Sól: 0,12 g
Informacja o alergenach: może zawierać orzechy.
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.