Opis
Czekolada gorzka 93% Congo bez cukru bez słodzików bezglutenowa BIO 80g Blanxart
Czekolada gorzka o zawartości kakao 93% pochodząca z Kongo bez dodatku cukru i substancji słodzących. Bezglutenowa.
Produkt ekologiczny
Składniki:
Kakao, masło kakaowe, błonnik roślinny z agawy 7 %, kakao w proszku.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 2371 kJ/576 kcal
- Tłuszcz: 51,6 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 32,7 g
- Węglowodany: 7,1 g
- - w tym cukry: 0,3 g
- Białko: 9,7 g
- Błonnik: 22 g
- Sól: 0,01 g
Kraj pochodzenia kakao: Kongo
Producent: Blanxart
Waga: 80g
Informacja o alergenach: produkt może zawierać orzechy, mleko i soję.
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu z dala od ciepła.