Opis
Czekolada ciemna POSTRES bez dodatku cukru bezglutenowa 200 g Torras
Czekolada ciemna bez dodatku cukru, słodzona wyłącznie stewią i erytrytolem. Idealna do tworzenia wyjątkowych deserów niskowęglowodanowych np. trufli, ciast, ciasteczek. Doskonale sprawdza się również jako polewa.
Składniki
Miazga kakaowa, substancje słodzące: erytrytol, glikozydy stewiolowe ze stewii. masło kakaowe, inulina, odtłuszczony proszek kakaowy, emulgator (lecytyna słonecznikowa), naturalny aromat waniliowy.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1729,2 kJ/420 kcal
- Tłuszcz: 38 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 23 g
- Węglowodany: 34 g
- - w tym cukry: 1 g
- alkohole wielowodorotlenowe (poliole): 30 g
- Błonnik: 17 g
- Białko: 7 g
- Sól: 0,7 g
Kraj producenta: Polska
Producent: Torras
Waga: 200 g
Informacja o alergenach: produkt może zawierać soję, orzechy i sezam.
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dane techniczne
KETO i Low Carb | KETO LCHF |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Czekolada POSTRES ciemna bez dodatku cukru bezglutenowa 200 g Torras
towar niedostępny