Opis
Czekolada 100% kakao UGANDA bez dodatku cukru BIO 50 g LAS VEGANS' S
Tabliczka, w której składzie jest tylko ziarno kakaowca. Została wytworzona metodą bean-to-bar, czyli od ziarna do tabliczki. Ziarno kakaowca pochodzi z Ugandy bez jakichkolwiek dodatków. Wyjątkowo delikatna i aksamitna, spodoba się miłośnikom wyrazistej czekolady.
- BEZ DODATKU CUKRU
- TYLKO NATURALNE SKŁADNIKI
- OPAKOWANIE BEZ PLASTIKU
- PRODUKT EKOLOGICZNY
Składniki
Prażone ziarno kakaowca Uganda.
Masa kakaowa minimum 100%.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 2855 kJ/682 kcal
- Tłuszcz: 55 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 36 g
- Węglowodany: 32 g
- - w tym cukry: 0 g
- Błonnik: 4,5 g
- Białko: 14 g
- Sól: 0 g
Kraj producenta: Polska
Producent: LAS VEGAN' S
Waga: 50 g
Informacja o alergenach: produkt może zawierać orzechy.
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.