Opis
Kraj Pochodzenia: Rolnictwo UE/spozaUE
Producent: Biopont
Opakowanie jednostkowe: 1 szt - 75g
Jednostka sprzedaży: 1 szt
Produkt posiada certyfikat BIO
Składniki
Proso łuszczone, agawa 17% (ekstrakt z agawy niebieskiej), tłuszcz palmowy, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 7%, maltodekstryna kukurydziana
Chrupki jaglane z kakao stanowią idealną przekąskę zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych. Chrupki są produktem bezglutenowym. Składniki pochodzą wyłącznie z ekologicznych certyfikowanych upraw.
Wartości odżywcze w 100g produktu
Wartość energetyczna: 1829 kJ/435 kcal
Tłuszcz: 12,7 g
-w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,6 g
Węglowodany: 68,4 g
-w tym cukry: 16,4 g
Błonnik: 4,4 g
Białko: 9,5 g
Sól: 0,03 g
Informacja o alergenach: produkt może zawierać alergeny - orzeszki ziemne i mleko (łącznie z laktozą)
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, szczelnie zamknięte.
Dane techniczne
Bezglutenowe | BEZ GLUTENU |
BIO ekologiczne | BIO |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Chrupki jaglane z kakao bezglutenowe BIO 75g
towar niedostępny