Opis
Cocoa czekolada biała z malinami BIO 45 g
- Kraj producenta: Polska
- Producent: Cocoa
- Opakowanie jednostkowe: 45 g/ 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki
Cukier kokosowy, tłuszcz kakaowy, migdały, liofilizowane maliny 9%, sproszkowany miąższ kokosowy.
ZAWARTOŚĆ MASY KAKAOWEJ MIN. 36%.
Czekolada COCOA wykonana jest ze składników, które nie szkodzą, a przede wszystkim korzystnie wpłyną na nasze zdrowie. Czekolada wytworzona jest ze składników pochodzących z ekologicznych upraw, 100% organicznych składników, z nieprażonych ziaren kakaowca
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 2531 kJ /610 kcal
- Tłuszcz: 47 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 28 g
- Węglowodany: 40 g
- - w tym cukry: 37 g
- Błonnik: 4,8 g
- Białko: 5,4 g
- Sól: 0,4 g
Informacja o alergenach: produkt zawiera migdały, może zawierać inne orzechy.
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.