Opis
Cocoa czekolada 75% z solą himalajską BIO 50 g
- Kraj producenta: Polska
- Producent: Cocoa
- Opakowanie jednostkowe: 50 g/ 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki
Nieprażone ziarno kakaowca, cukier kokosowy, tłuszcz kakaowy, sól himalajska <1%.
ZAWARTOŚĆ MASY KAKAOWEJ MIN. 75%.
Czekolada COCOA wykonana jest ze składników, które nie szkodzą, a przede wszystkim korzystnie wpłyną na nasze zdrowie. Czekolada wytworzona jest ze składników pochodzących z ekologicznych upraw, 100% organicznych składników, z nieprażonych ziaren kakaowca
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 2496 kJ /602 kcal
- Tłuszcz: 46 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 30 g
- Węglowodany: 37 g
- - w tym cukry: 31 g
- Błonnik: 6,8 g
- Białko: 7,1 g
- Sól: 0,5 g
Informacja o alergenach: produkt może zawierać orzechy.
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.