Opis
Producent: COCOA
Opakowanie jednostkowe: 1 szt - 50g
Jednostka sprzedaży: 1 szt
Produkt posiada CERTYFIKAT BIO
Składniki
Cukier z kwiatu palmy kokosowej, tłuszcz kakaowy, nieprażone ziarno kakaowca, orzechy laskowe 14%, migdały, sproszkowane mleko kokosowe 10%, wanilia bourbon, zawartość masy kakaowej min. 52%.
Surowa czekolada wykonana jest ze składników, które nie zaszkodzą, ale przede wszystkim korzystnie wpłyną na zdrowie. Czekolada RAW produkowana jest ze składników pochodzących z ekologicznych upraw, 100% organicznych składników, z nieprażonych ziaren kakaowca. Słodzona cukrem z kwiatu palmy kokosowej, który nie jest rafinowany i zawiera cenne minerały (magnez, potas, cynk, żelazo i fosfor) oraz witaminy z grupy B, i witaminę C.
Wartości odżywcze w 100g produktu
Wartość energetyczna: 2611 kJ/630 kcal
Tłuszcz: 52 g
-w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 27 g
Węglowodany: 30 g
-w tym cukry: 22 g
Błonnik: 5 g
Białko: 8 g
Sól: 0,3 g
Informacja o alergenach: produkcie jet możliwa obecność orzechów.