Opis
Cocoa czekolada surowa z jagodami goji BIO 50 g
- Producent: COCOA
- Opakowanie jednostkowe: 50 g / 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki:
Surowe ziarno kakaowca, cukier z kwiatu palmy kokosowej, tłuszcz kakaowy, liofilizowana wiśnia 2%, liofilizowane jagody acai 1%.
Zawartość masy kakaowej min. 65%.
Surowa czekolada wykonana jest ze składników, które nie zaszkodzą, ale przede wszystkim korzystnie wpłyną na zdrowie. Czekolada RAW produkowana jest ze składników pochodzących z ekologicznych upraw, 100% organicznych składników, z nieprażonych ziaren kakaowca. Słodzona cukrem z kwiatu palmy kokosowej, który nie jest rafinowany i zawiera cenne minerały (magnez, potas, cynk, żelazo i fosfor) oraz witaminy z grupy B, i witaminę C.
Wartości odżywcze w 100g produktu:
- Wartość energetyczna: 2439 kJ /587 kcal
- Tłuszcz: 43,0 g
- W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 27,0 g
- Węglowodany: 41 g
- W tym cukry: 38,0 g
- Błonnik: 6,0 g
- Białko: 6,0 g
- Sól: 0,2 g
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu