Opis
Borówka liofilizowana bezglutenowa 15 g FRUPP
- Kraj producenta: Polska
- Producent: Celiko
- Opakowanie jednostkowe: 15 g/ 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki
Borówka amerykańska.
Liofilizowana chrupiąca borówka charakteryzuje się intensywnym smakiem i aromatem. Dzięki liofilizacji zachowane zostały składniki odżywcze. Idealna do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający do deserów, jogurtów, ciast.
DO WYPRODUKOWANIA 100 G BORÓWKI LIOFILIZOWANEJ ZUŻYTO 0,6 KG BORÓWKI
100% OWOCÓW
PRODUKT BEZGLUTENOWY
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1547 kJ /366 kcal
- Tłuszcz: 2,0 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
- Węglowodany: 75 g
- - w tym cukry: 62 g
- Błonnik: 15 g
- Białko: 4,6 g
- Sól: 0,02 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.