Opis
Borówka amerykańska liofilizowana BIO 20 g Batom
Aromatyczne owoce borówki amerykańskiej zostały poddane procesowi liofilizacji dzięki czemu zachowują swój smak, aromat oraz około 90% wartości odżywczych świeżych owoców. Idealne jako dodatek do ciast i deserów.
Składniki:
Borówka amerykańska liofilizowana 100%.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1327 kJ /317 kcal
- Tłuszcz: 2,5 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
- Węglowodany: 80 g
- - w tym cukry: 68 g
- Białko: 3,5 g
- Sól: 0,02 g
- Kraj producenta: Polska
- Producent: Batom
- Opakowanie jednostkowe: 20 g/ 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Informacja o alergenach: może zawierać gluten, orzechy i sezam.
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.